Maak een afspraak

Kies jouw voorkeurstijd en dag nu makkelijk via het online boekingssysteem. Maak een afspraak

Afspraken

Wanneer je een reservering maakt bij Schoonheidssalon Monique ga je automatisch akkoord met de huisregels. Afspraken kunnen telefonisch, via mail, whatsapp, online of in de salon gemaakt worden. Je krijgt de afspraak bevestigd via de mail of een afsprakenkaartje.

Graag tijdig op de afspraak aanwezig zijn. Ben je toch later, laat het me dan weten. Indien je later bent, ben ik genoodzaakt om de behandeling in te korten, dit uit respect voor de volgende klant. Wanneer er niet meer voldoende tijd rest om de behandeling tot een kwalitatief goed einde te brengen, zal de afspraak naar een ander tijdstip verplaatst worden. Houd er rekening mee dat dit niet altijd op korte termijn in te plannen is.

De behandeling zal echter wel volledig in rekening gebracht worden.

Annuleren

U kunt tot 24 uur van te voren uw afspraak telefonisch annuleren of verzetten. Indien je een afspraak op maandag hebt en deze wilt annuleren, dien je dit uiterlijk voor zaterdag 15.00 uur door te geven.

Tijdens het geven van een behandeling wordt de telefoon niet opgenomen, je kunt dan een bericht inspreken op de voicemail. Wanneer je later annuleert, ben ik genoodzaakt 50% van de behandeling in rekening te brengen. Bij een tweede keer niet op tijd annuleren zonder geldige reden, worden de volledige behandelkosten (100%) in rekening gebracht.

Bij een No Show wordt 50% van de geplande behandeling gefactureerd. Indien je later annuleert of de afspraak vergeet zal de eerste keer 50% van de behandelkosten in rekening gebracht worden. Bij een tweede keer niet verschijnen zonder geldige reden, worden de volledige behandelkosten (100%) in rekening gebracht.

Algemeen

 • De salon is 100% rookvrij.
 • Ik geef geen behandelingen bij:
  • Koorts/Koortslip
  • Griep of verkoudheid
  • Besmettelijke huidziekten
 • Hygiëne is in de salon belangrijk; ik verzoek je daarom geen huisdieren mee te brengen.
 • Kinderen zijn welkom in overleg. Kinderen jonger dan 16 jaar worden alleen behandeld onder begeleiding van een ouder of verzorger.
 • Schoonheidssalon Monique aanvaardt contante betalingen of betalingen per betaalverzoek.
 • Het parkeren van uw auto is gratis.
 • Indien u langs wilt komen voor een kadobon, product, huidanalyse of algemene informatie verzoek ik je vriendelijk om van te voren een afspraak te maken om teleurstellingen te voorkomen.

Klachten of ontevreden?

Ik doe er alles aan om goede kwaliteit diensten en producten aan te bieden maar het kan een keer voorkomen dat u niet tevreden bent. Ik stel het zeer op prijs dat u het mij laat weten indien je een klacht hebt zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.