Maak een afspraak

Kies jouw voorkeurstijd en dag nu makkelijk via het online boekingssysteem. Maak een afspraak

EEN VERHAAL VAN PERSOONLIJKE CREATIVITEIT

Het Griekse merk Juliette Armand is opgericht in 1992, EEN PROFESSIONELE EN PERSOONLIJKE toen chemici Michalis Papaefstratiou en Ioulia Armagou INVESTERING besloten om hun expertise in te zetten binnen de Het succes van Juliette Armand heeft geleid tot de professionele beautybranche, nieuwe formules te vestiging van een groot hoofdkantoor in Athene met ontwikkelen en persoonlijke waardes toe te passen op de meest moderne faciliteiten. Deze investering omvat het laboratoriumwerk. Het doel was om innovatieve onder andere geavanceerde technologische apparatuur cosmetica te creëren, gebaseerd op wetenschappelijk en goed opgeleid personeel die de voortdurende onderzoek. Zij streefden ernaar om de ware verbetering van de Research & Development afdeling kunnen ondersteunen en versterken.

STERKE PERSOONLIJKE BETROKKENHEID

Sinds 1992 is de beautybranche sterk veranderd, de eisen die men tegenwoordig aan cosmetica stelt PROFESSIONELE zijn ontzettend hoog. Er wordt vaak verwacht van VERANTWOORDELIJKHEID cosmetische producten dat deze dezelfde effecten De focus binnen Juliette Armand ligt op het hebben als plastische chirurgie. Juliette Armand blijft onderzoeken en ontwikkelen van zeer effectieve dan ook met grote passie zoeken naar revolutionaire formules, welke erop gericht zijn om in de behoeften formules, combinaties en innovaties om dit te van zelfs de meest gepassioneerde beauty professionals bewerkstelligen.

BEREIKEN VAN HET DOEL

PROFESSIONELE PRESTATIE Juliette Armand heeft inmiddels een significante Inmiddels heeft Juliette Armand een vooraanstaande exportactiviteit en wereldwijd samenwerkings- positie onder schoonheidssalons bereikt, verbanden met gerenommeerde schoonheidsinstituten, wereldwijd samenwerkingsverbanden opgezet met waarmee ze ernaar streven de succesvolle Griekse gerenomineerde schoonheidsinstituten en exporteren onderneming ook in het buitenland te implementeren naar verschillende landen. Daar waar Juliette Armand in de markt. Het is niet alleen de professionele is begonnen met 10 producten, is dit inmiddels cosmetica welke wordt geëxporteerd, maar ook het uitgegroeid naar een gespecialiseerde en complete persoonlijke, professionele concept en de toewijding. professionele productlijn voor zowel gezicht als Met andere woorden, zij verschaffen hypermoderne lichaam. Het complete aanbod bestaat inmiddels uit professionele tools aan beauty professionals diverse producten en behandelprotocollen en omvat wereldwijd, gebaseerd op de kennis van de laatste de productlijnen ELEMENTS, SKIN BOOSTERS, wetenschappelijke doorbraken.

P R O D U C T L I J N

Juliette Armand biedt verschillende mogelijkheden op het gebied van huidverbetering

Onder andere via de productlijnen ELEMENTS en SUNFILM. In deze prijslijst vind je de producten die jij als hannah huidcoach kunt gebruiken tijdens de behandelingen en voor de verkoop. Deze producten met unieke eigenschappen zijn met zorg samengesteld om jou en je klanten te laten kennismaken met Juliette Armand.

Ben je enthousiast en wil jij je klanten nog meer kunnen bieden?

Op het gebied van de Juliette Armand producten en de verschillende behandelprotocollen? Vraag dan vrijblijvend naar de mogelijkheden tot Juliette Armand Specialist. Ontdek de potentie en voordelen van alle producten uit ELEMENTS en de andere productlijnen SKIN BOOSTERS en AMESON en creëer je eigen professionele profiel binnen de mogelijkheden van Juliette Armand!

E L E M E N T S

ELEMENTS is een complete, professionele productlijn van hoogwaardige kwaliteit. Het vormt dan ook de grondslag voor de evolutie van de schoonheid en gezondheid van de huid. De vernieuwende ELEMENTS lijn biedt gerichte oplossingen door gebruik te maken van de spectaculaire ontwikkelingen binnen de beautybranche en de toewijding om altijd de meest geavanceerde producten te ontwikkelen voor de beste resultaten en maximale efficiëntie.

ELEMENTS is gebaseerd op innovatieve ingrediënten en technologieën, waarmee het beautyformules biedt die meegaan met de wereldwijde trends in cosmetica en de meest recente wetenschappelijke ontwikkelingen. Binnen deze context van innovatieve cosmetica zijn alle producten van de ELEMENTS lijn geproduceerd met respect voor de huid.

Een van de onderscheidende voordelen van ELEMENTS is de veelzijdigheid van de producten, waarmee in alle behoeften van de huid wordt voorzien conform de meest moderne methodes. Door middel van de functionele productclassificatie is het gemakkelijk om specifieke producten te selecteren en kun je eindeloos combineren. Ook zijn er reeds samengestelde protocollen waarmee doelgericht verschillende huidproblemen aangepakt kunnen worden.

Om je professionele imago te versterken is ELEMENTS absoluut een factor waarmee een uniek en persoonlijk profiel gecreëerd kan worden. Het verschaft de mogelijkheden om cliënten geavanceerde en veelzijdige huidverbetering te bieden, waarbij zowel salonproducten als producten voor thuisgebruik ingezet kunnen worden.

S U N F I L M

De meest natuurlijke teint krijg je door te genieten van het goede van de zon. Speciaal hiervoor is de hightech productlijn SUNFILM ontwikkeld. De producten, op basis van moderne en zeer innovatieve werkstoffen, bieden gegarandeerde zonbescherming en zorgen tegelijkertijd voor een egale bruining van de huid.

De SUNFILM productlijn is ontworpen om een breed spectrum van maximale zonbescherming te bieden tegen het volledige scala aan zonnestralen: UVA, UVB, infraroodstraling (IR) en zichtbaar licht (HEV). Ze voorkomen irritatie en versterken het natuurlijke proces van huidvernieuwing, waardoor de huid wordt beschermd tegen beschadiging door de zon.

De SUNFILM producten bevatten krachtige en gespecialiseerde antioxidanten, die effectief kunnen functioneren tijdens hun blootstelling aan de zon.

Bekijk de behandeling