“Monique is zeer professioneel en perfectionistisch met haar vak bezig en luisterd goed naar de wens van de cliënt. Als een vrolijke gastvrouw met een praatje kom ik als herboren bij haar vandaan. Topproducten in combinatie met een behandeling op maat laten mijn huid weer stralen.”
05-10-2021


“Een paar weken geleden ben ik voor het eerst bij Monique geweest. Onlangs mijn allergieën zijn we opzoek gegaan naar de juiste producten en deze gebruik ik nu een tijdje en merk echt vooruit gang met mijn huid. Monique is super professioneel en weet waar ze het over heeft.”
23-09-2021


“Vandaag een heerlijke behandeling gehad met achteraf een geweldige massage. Eerst even gezellig bijgekletst met wat drinken en daarna aan de slag. Het is echt een ongelofelijke aanrader! Mijn huidje is nu weer lekker zacht en ik ben weer tot rust gekomen!”
01-09-2021


“Wat een fijn mens is Monique. Ze neemt echt de tijd voor je, zowel voor als tijdens de behandeling. Ze is oprecht geïnteresseerd naar jou als persoon. Ze kijkt goed naar je huid maar luistert ook naar je wensen. Monique heeft verschillende behandelingen maar creëert zonder problemen een behandeling op maat. Na de behandeling zag mijn huid er heel goed uit: glad en met een glow. Ik kan niet wachten tot de volgende behandeling. Ik kom ‘helemaal’ vanuit Amsterdam naar de salon van Monique. Dat zegt genoeg denk ik zo!”
30-08-2021


“Vandaag weer een behandeling gehad bij Monique. Eerst even bijpraten en dan aan de slag. Monique legt goed uit wat ze doet, geef tips, zonder iets op te dringen. ”
12-08-2021


“Nu anderhalve week geleden voor het eerst bij Monique geweest. Gelijk toen ik binnen kwam voelde ik me op mijn gemakt, het is of je thuis komt. Monique neemt echt de tijd voor heeft mij super advies gegeven en tot nu toe voelt mijn huid echt verbeterd. De eerste keer wilt ze je ook echt leren kennen wat heel fijn vertrouwd voelt. Ik kan het iedereen van harte aanraden. En ik ga over 1 maandje lekker weer.”
03-08-2021


“Ik ben sinds een paar maanden bij Monique voor behandeling van mijn onrustige huid met oneffenheden. Vanaf de eerste behandeling voelde het direct goed. Ze neemt erg de tijd om verder te kijken naar de oorzaken van het probleem. De behandelingen zijn heerlijk en ontspannend. Monique werkt erg prettig. En niet onbelangrijk: de behandelingen zijn ook effectief! Zeker aan te raden!”
31-07-2021


“Vandaag weer een heerlijke behandeling gehad van Monique. Deze keer de eXperience met een shiatsu massage. Een heerlijke beleving. Zachte en stevige massage door elkaar. Goed advies en altijd gezellig, kortom een aanrader om je huid een heerlijke behandeling te laten geven en lekker te ontspannen!”
20-07-2021


“Inmiddels ben ik al ruim 4 jaar vaste klant bij Monique. In de afgelopen jaren ziet mijn huid door goede behandelingen van Monique er heel veel beter uit en voelt het zachter aan. Naast dat Monique je erg goed adviseert hoe je de thuis moet behandelen is het ook altijd erg gezellig in de salon. Kortom, Monique is zeker aan te raden!”
25-06-2021


“Vorige week voor het eerst bij Monique geweest en ik ben aangenaam verrast! Warm onthaal, fijne ruimte en een goed luisterend oor – om vervolgens een stappenplan te maken voor ontspanning en verbetering van de huid. Stap 1 is gezet en mijn huid voelt al fijner en ik begin mijn glow terug te krijgen.

Ik ben erg tevreden en verheug mij op onze volgende afspraak!”
23-06-2021


“Vandaag weer geweest voor het verven en van mijn wimpers en wenkbrauwen. Zoals altijd loop ik weer tevreden de deur uit!”
15-06-2021


“Voor het eerst een behandeling gehad bij Monique. Heel goed advies gekregen, op een prettige (niet opdringerige) manier. De behandeling was ook heel fijn en voor herhaling vatbaar.”
14-06-2021


“Vandaag voor het eerst bij Monique een gezichtsbehandeling laten doen, het kennismaken was heel fijn en rustig! Vele goeie informatie over mijn huid gekregen en een super fijne behandeling. De ruimte is mooi schoon, er wordt netjes en volgens de corona-maatregelen gewerkt. Ik kan niks anders zeggen dan een aanrader voor iedereen! Ik blijf zeker terug komen! ”
02-06-2021


“Wederom een behandeling bij Monique gehad, dit was echt een verwenmoment! Mijn huid zag er daarna goed en uitgerust uit, de producten die Monique gebruikt zijn echt efficiënt, ook voor thuis. Een aanrader.”
01-06-2021


“Na een aantal jarig niet geweest te zijn, ivm een verhuizing elders, ben ik weer terug bij Monique. Waar het goed en vertrouwd voelt. Ik combineer een behandeling voor of na mijn werk in de zorg in Baarn. Monique heeft hart voor haar werk. Haar uitleg van wat ze doet en waarvoor de producten zijn is duidelijk.”
26-05-2021


“Bij Monique een skinactive behandeling gehad. Je ziet direct resultaat! Naast de deskundigheid van Monique op het gebied van huidverzorging/verbetering is het ook altijd gezellig en heeft zij oog wat nodig is!”
21-05-2021


“Mijn zoon van 16 had hele heftige acne waarbij we twijfels hadden of we naar dermatoloog moesten of het traject bij Monique gingen starten. We zijn samen de uitdaging aangegaan met als resultaat een hele zelfverzekerde jongen van nu 18. De rode ontstekingen zijn na zeer veel behandelingen verdwenen, nagenoeg geen littekens meer. De toewijding van Hannah is buitengewoon en zijn we met z’n 3en trots op het hele resultaat. ”
08-04-2021


“Hele fijne behandeling gehad door Monique met heel veel tips over mijn huid. Volgende afspraak staat al geboekt!”
04-03-2021


“Monique is ontzettend kundig en weet goed wat ze doet. Ze helpt echt met het verbeteren van je huid en geeft goede adviezen waar nodig. Echt een aanrader om naar toe te gaan.”
04-03-2021


“Wat een heerlijke gezichtsbehandeling. Heb al vaker een behandeling gehad maar dit is een echt”
04-03-2021


“Monique is een goede huidcoach: zij is heel enthousiast, geniet duidelijk van haar werk en heeft ook hele mooie producten. Verder adviseert zij goed zodat je na een behandeling bij haar ook thuis goed bezig kan zijn;-)”
04-03-2021