Maak een afspraak

Kies jouw voorkeurstijd en dag nu makkelijk via het online boekingssysteem. Maak een afspraak


“Ik was op zoek naar een schoonheidsspecialiste die ook de gevoelige oncologische huid kan behandelen. Ik kwam bij Monique terecht en tjonge, wat een empatische en aardige vrouw. Ze heeft mijn huid geanaliseerd en daar een passende behandeling op losgelaten. Monique heeft kennis van zaken m.b.t. de gevoelige huid wanneer je chemotherapie krijgt en dat was voor mij een must. Ik merk ook wel degelijk verbetering van mijn huid waar ik heel blij mee ben. Daarbij de heerlijk verwarmde stoel, rustgevend muziekje en de relaxte sfeer die Monique creëert, geeft mij alle ruimte om de behandeling heerlijk ontspannen te ondergaan.

Ik beveel huidcoach Monique van harte aan, zeker wanneer je huidproblemen hebt vanwege chemotherapie.”

1-5-2024


“Hele fijn behandeling gehad. Monique neemt de tijd voor je en legt alles goed uit. Ze dacht ook mee hoe we mijn huid weer goed en gezond konden krijgen. Ik ben heel erg tevreden met alles wat ze voor me heeft gedaan en nog doet. Ik zou Monique daarom ook zeker bij kennissen en vrienden aanbevelen.”

13-4-2024


“Voor mijn bruiloft wilde ik nog even naar een schoonheidsspecialiste. Omdat ik er weinig ervaring mee had, werd ik via via op Monique geattendeerd. Monique zocht mee naar een geschikt moment om mij te kunnen laten stralen voor dé dag. Wat was de Hannah Treatment behandeling heerlijk, het deed m’n huid erg goed.

Het was een fijne kennismaking met de Hannah behandeling, producten en zeker ook met Monique. De stappen die Monique tijdens de behandeling neemt, legt ze goed uit. Eén paar weken later heb ik een nieuwe afspraak gemaakt, weer een fijne beleving.

Met Monique besproken dat ik voor een kuur bindweefsel gezichtsbehandeling wilde gaan. Iedere week weer een feestje, wat knapt je huid daarvan op! En inmiddels heb ik ook de intensieve oogbehandeling ontdekt, de donkere kringen rond m’n ogen zo goed als verdwenen! Werkt bijna verslavend 😃

Monique straalt zelf rust uit, weet dat stiltes heel fijn kunnen zijn maar een gezellig praatje kan ook altijd.

Dank Monique voor de heerlijke behandelingen. Het is iedere keer op en top genieten, een cadeautje voor mezelf. “

15-3-2024


“Vanochtend bij Monique geweest voor een huid behandeling. Mijn gezicht voelt weer lekker zacht aan en mijn wenkbrauwen zijn ook weer bijgewerkt. Sinds ik bij Monique kom is mijn huid verbetert en is mijn rosacea bijna niet meer te zien. Monique is een Topper!”

1-3-2024


“Wat heb ik genoten van de rugmassage en de Relax gezichtsbehandeling, zo ontspannend! Monique kan fantastisch masseren en alles is bij haar tot in de puntjes verzorgd. Van fijne muziek, tot een mooi aangeklede ruimte, tot heerlijk geurende oliën. Heerlijk!”

18-7-2023


“Altijd een feestje om naar Monique te gaan. Goed advies wen een heerlijke behandeling.”


“Deze week de nieuwe behandeling
Chronos Therapie behandeling laten doen door Monique. Dagen later is mijn huid nog mooi strak en is het resultaat geweldig zichtbaar.”

29-6-2023


“Altijd een feestje om naar Monique te gaan. Goed advies wen een heerlijke behandeling.”


“Wat een lieve vrouw!!
Heerlijke behandeling, echt ontspannen!! Genoten!!”
23-6-2023


“Ben nu drie keer bij Monique geweest voor een bindweefsel massage voor mijn buik. Mijn doel Was mijn buikvel weer wat steviger te krijgen na de bevalling. Na drie keer merk ik al zichtbaar verschil! Monique zelf is een zeer vriendelijke en vooral professionele dame! Echt een moment van ontspanning met een mooi resultaat! ”
21-04-2023


“Sinds een paar maanden kom ik regelmatig bij Monique. Sindsdien voelt mijn huid niet alleen beter aan, maar ziet het er ook beter uit. Daarnaast zijn de behandelingen echt een moment om even uit de hectiek weg te zijn en tot rust te komen. Monique is een gezellige dame die haar vak verstaat en de tijd voor je neemt. Kortom, het is een aanrader om voor een behandeling naar Huid Coach Monique te gaan.”
21-02-2023


“De behandelingen bij Monique gecombineerd met de Hannah producten die ik thuis gebruik zorgen ervoor dat mijn huid er goed uitziet. Altijd een fijne ervaring om bij Monique te zijn, er is een grote keuze aan behandelingen die stuk voor stuk professioneel worden uitgevoerd, voor ieder wat wils. Zeker een aanrader!”
03-11-2022


“Een prettige kennismaking behandeling gehad. Tips voor de huid gekregen, en een aantal producten van Hannah mee genomen. Op naar de vervolgafspraak. Dank je wel Monique”
19-06-2022


“Ik ben bij Monique terecht gekomen in eerste instantie voor behandeling van de littekens in mijn gezicht en hals. Na de eerste behandeling zag en voelde ik al resultaat. Daarna nog een paar behandelingen gehad. Nu, 2 jaar later, merk ik dat de huid nog steeds soepel is en dat de doorbloeding weer heel erg gestimuleerd is. Ik ben super blij met het resultaat én met Monique als huidcoach. Dank je wel!”
20-04-2022


“Ik ben gegaan voor de relax behandeling van Monique. Het was een heerlijke ervaring. Monique heeft echt oog voor jou als mens en uiteraard jouw huid. Ze neemt de tijd en aandacht om te onderzoeken wat jij fijn vindt. Het was ook een geurbeleving, geuren zoals lavendel en roos kwamen voorbij, heerlijk.”
02-03-2022


“Ontzettende lieve en kundige vrouw en wat kon ik mezelf zijn bij haar. Monique stelt je op je gemak en luistert goed naar je en neemt je serieus. Tot heel gauw Monique, laat me graag weer verrassen en verwennen!”
24-01-2022


“Een erg fijne eerste kennismaking. Goed advies en mooie wenkbrauwen. Benieuwd wat de Hannah producten met mijn huid gaan doen!”
24-01-2022


“Mijn eerste kennismaking erg positief”
07-01-2022


“Heerlijke behandeling gehad bij Monique meteen een vervolgbehandeling ingepland en naast de vele (huid)tips die ze me gegeven heeft ook meteen wat lekkere producten meegenomen als kerstkadootje voor mezelf! Tot snel!”
27-12-2021


“Bij Monique, wordt je gezicht gemasseerd, Is het heel gezellig en voel je je thuis, Is de kant koning(in), wordt er naar je geluisterd. Monique laat je stralen Wordt je verwent, kom je tot rust. Een heerlijk ontspannen gezichtsbehandeling. Voor iedereen aan te raden. Even tijd voor jezelf en de rest van de wereld even los laten. Relax, ontspan en geniet. Dank je wel Monique.”
16-12-2021


“Vandaag heb ik een kuur van 4 behandelingen mogen afronden bij Monique. Wat een cadeautje voor mijzelf en mijn huid was dat! Monique had een skin active kuur op maat voor mij gemaakt. Het bestond uit bindweefselmassage en rimpelreductie therapie gecombineerd met verschillende peelings. Door de vele kennis die Monique heeft, weet zei precies welke behandelingen en producten mijn huid nodig heeft. Al met al weer een heerlijke ontspannende en gezellige ervaring! Tot in januari!”
25-11-2021


“Wat een fijne ervaring om bij Monique een simpele epileer behandeling te krijgen. Een heerlijke stoel om in te relaxen terwijl zij bezig is met je wenkbrouwen en ook de rest van je gezicht na te lopen. Zeker voor herhaling vatbaar een goede aanrader. Monique bedankt.”
05-11-2021


“Monique is zeer professioneel en perfectionistisch met haar vak bezig en luisterd goed naar de wens van de cliënt. Als een vrolijke gastvrouw met een praatje kom ik als herboren bij haar vandaan. Topproducten in combinatie met een behandeling op maat laten mijn huid weer stralen.”
05-10-2021


“Een paar weken geleden ben ik voor het eerst bij Monique geweest. Onlangs mijn allergieën zijn we opzoek gegaan naar de juiste producten en deze gebruik ik nu een tijdje en merk echt vooruit gang met mijn huid. Monique is super professioneel en weet waar ze het over heeft.”
23-09-2021


“Vandaag een heerlijke behandeling gehad met achteraf een geweldige massage. Eerst even gezellig bijgekletst met wat drinken en daarna aan de slag. Het is echt een ongelofelijke aanrader! Mijn huidje is nu weer lekker zacht en ik ben weer tot rust gekomen!”
01-09-2021


“Wat een fijn mens is Monique. Ze neemt echt de tijd voor je, zowel voor als tijdens de behandeling. Ze is oprecht geïnteresseerd naar jou als persoon. Ze kijkt goed naar je huid maar luistert ook naar je wensen. Monique heeft verschillende behandelingen maar creëert zonder problemen een behandeling op maat. Na de behandeling zag mijn huid er heel goed uit: glad en met een glow. Ik kan niet wachten tot de volgende behandeling. Ik kom ‘helemaal’ vanuit Amsterdam naar de salon van Monique. Dat zegt genoeg denk ik zo!”
30-08-2021


“Vandaag weer een behandeling gehad bij Monique. Eerst even bijpraten en dan aan de slag. Monique legt goed uit wat ze doet, geef tips, zonder iets op te dringen. ”
12-08-2021


“Nu anderhalve week geleden voor het eerst bij Monique geweest. Gelijk toen ik binnen kwam voelde ik me op mijn gemakt, het is of je thuis komt. Monique neemt echt de tijd voor heeft mij super advies gegeven en tot nu toe voelt mijn huid echt verbeterd. De eerste keer wilt ze je ook echt leren kennen wat heel fijn vertrouwd voelt. Ik kan het iedereen van harte aanraden. En ik ga over 1 maandje lekker weer.”
03-08-2021


“Ik ben sinds een paar maanden bij Monique voor behandeling van mijn onrustige huid met oneffenheden. Vanaf de eerste behandeling voelde het direct goed. Ze neemt erg de tijd om verder te kijken naar de oorzaken van het probleem. De behandelingen zijn heerlijk en ontspannend. Monique werkt erg prettig. En niet onbelangrijk: de behandelingen zijn ook effectief! Zeker aan te raden!”
31-07-2021


“Vandaag weer een heerlijke behandeling gehad van Monique. Deze keer de eXperience met een shiatsu massage. Een heerlijke beleving. Zachte en stevige massage door elkaar. Goed advies en altijd gezellig, kortom een aanrader om je huid een heerlijke behandeling te laten geven en lekker te ontspannen!”
20-07-2021


“Inmiddels ben ik al ruim 4 jaar vaste klant bij Monique. In de afgelopen jaren ziet mijn huid door goede behandelingen van Monique er heel veel beter uit en voelt het zachter aan. Naast dat Monique je erg goed adviseert hoe je de thuis moet behandelen is het ook altijd erg gezellig in de salon. Kortom, Monique is zeker aan te raden!”
25-06-2021


“Vorige week voor het eerst bij Monique geweest en ik ben aangenaam verrast! Warm onthaal, fijne ruimte en een goed luisterend oor – om vervolgens een stappenplan te maken voor ontspanning en verbetering van de huid. Stap 1 is gezet en mijn huid voelt al fijner en ik begin mijn glow terug te krijgen.

Ik ben erg tevreden en verheug mij op onze volgende afspraak!”
23-06-2021


“Vandaag weer geweest voor het verven en van mijn wimpers en wenkbrauwen. Zoals altijd loop ik weer tevreden de deur uit!”
15-06-2021


“Voor het eerst een behandeling gehad bij Monique. Heel goed advies gekregen, op een prettige (niet opdringerige) manier. De behandeling was ook heel fijn en voor herhaling vatbaar.”
14-06-2021


“Vandaag voor het eerst bij Monique een gezichtsbehandeling laten doen, het kennismaken was heel fijn en rustig! Vele goeie informatie over mijn huid gekregen en een super fijne behandeling. De ruimte is mooi schoon, er wordt netjes en volgens de corona-maatregelen gewerkt. Ik kan niks anders zeggen dan een aanrader voor iedereen! Ik blijf zeker terug komen! ”
02-06-2021


“Wederom een behandeling bij Monique gehad, dit was echt een verwenmoment! Mijn huid zag er daarna goed en uitgerust uit, de producten die Monique gebruikt zijn echt efficiënt, ook voor thuis. Een aanrader.”
01-06-2021


“Na een aantal jarig niet geweest te zijn, ivm een verhuizing elders, ben ik weer terug bij Monique. Waar het goed en vertrouwd voelt. Ik combineer een behandeling voor of na mijn werk in de zorg in Baarn. Monique heeft hart voor haar werk. Haar uitleg van wat ze doet en waarvoor de producten zijn is duidelijk.”
26-05-2021


“Bij Monique een skinactive behandeling gehad. Je ziet direct resultaat! Naast de deskundigheid van Monique op het gebied van huidverzorging/verbetering is het ook altijd gezellig en heeft zij oog wat nodig is!”
21-05-2021


“Mijn zoon van 16 had hele heftige acne waarbij we twijfels hadden of we naar dermatoloog moesten of het traject bij Monique gingen starten. We zijn samen de uitdaging aangegaan met als resultaat een hele zelfverzekerde jongen van nu 18. De rode ontstekingen zijn na zeer veel behandelingen verdwenen, nagenoeg geen littekens meer. De toewijding van Hannah is buitengewoon en zijn we met z’n 3en trots op het hele resultaat. ”
08-04-2021


“Hele fijne behandeling gehad door Monique met heel veel tips over mijn huid. Volgende afspraak staat al geboekt!”
04-03-2021


“Monique is ontzettend kundig en weet goed wat ze doet. Ze helpt echt met het verbeteren van je huid en geeft goede adviezen waar nodig. Echt een aanrader om naar toe te gaan.”
04-03-2021


“Wat een heerlijke gezichtsbehandeling. Heb al vaker een behandeling gehad maar dit is een echt”
04-03-2021


“Monique is een goede huidcoach: zij is heel enthousiast, geniet duidelijk van haar werk en heeft ook hele mooie producten. Verder adviseert zij goed zodat je na een behandeling bij haar ook thuis goed bezig kan zijn;-)”
04-03-2021