“Vandaag weer geweest voor het verven en van mijn wimpers en wenkbrauwen. Zoals altijd loop ik weer tevreden de deur uit!”
15-06-2021


“Voor het eerst een behandeling gehad bij Monique. Heel goed advies gekregen, op een prettige (niet opdringerige) manier. De behandeling was ook heel fijn en voor herhaling vatbaar.”
14-06-2021


“Vandaag voor het eerst bij Monique een gezichtsbehandeling laten doen, het kennismaken was heel fijn en rustig! Vele goeie informatie over mijn huid gekregen en een super fijne behandeling. De ruimte is mooi schoon, er wordt netjes en volgens de corona-maatregelen gewerkt. Ik kan niks anders zeggen dan een aanrader voor iedereen! Ik blijf zeker terug komen! ”
02-06-2021


“Wederom een behandeling bij Monique gehad, dit was echt een verwenmoment! Mijn huid zag er daarna goed en uitgerust uit, de producten die Monique gebruikt zijn echt efficiënt, ook voor thuis. Een aanrader.”
01-06-2021


“Na een aantal jarig niet geweest te zijn, ivm een verhuizing elders, ben ik weer terug bij Monique. Waar het goed en vertrouwd voelt. Ik combineer een behandeling voor of na mijn werk in de zorg in Baarn. Monique heeft hart voor haar werk. Haar uitleg van wat ze doet en waarvoor de producten zijn is duidelijk.”
26-05-2021


“Bij Monique een skinactive behandeling gehad. Je ziet direct resultaat! Naast de deskundigheid van Monique op het gebied van huidverzorging/verbetering is het ook altijd gezellig en heeft zij oog wat nodig is!”
21-05-2021


“Mijn zoon van 16 had hele heftige acne waarbij we twijfels hadden of we naar dermatoloog moesten of het traject bij Monique gingen starten. We zijn samen de uitdaging aangegaan met als resultaat een hele zelfverzekerde jongen van nu 18. De rode ontstekingen zijn na zeer veel behandelingen verdwenen, nagenoeg geen littekens meer. De toewijding van Hannah is buitengewoon en zijn we met z’n 3en trots op het hele resultaat. ”
08-04-2021


“Hele fijne behandeling gehad door Monique met heel veel tips over mijn huid. Volgende afspraak staat al geboekt!”
04-03-2021


“Monique is ontzettend kundig en weet goed wat ze doet. Ze helpt echt met het verbeteren van je huid en geeft goede adviezen waar nodig. Echt een aanrader om naar toe te gaan.”
04-03-2021


“Wat een heerlijke gezichtsbehandeling. Heb al vaker een behandeling gehad maar dit is een echt”
04-03-2021


“Monique is een goede huidcoach: zij is heel enthousiast, geniet duidelijk van haar werk en heeft ook hele mooie producten. Verder adviseert zij goed zodat je na een behandeling bij haar ook thuis goed bezig kan zijn;-)”
04-03-2021